diumenge, de gener 22, 2006

MY RUNNY NOSE


Feia molt de temps que no passava tantes hores al llit. Faia molts anys que no havia deixat d'anar a la feina. Dilluns vaig arribar a casa i ho vaig haver de deixar tot on vaig poder. No m'hi veia. No havia begut, però.
El meu nas era una aixeta que necessitava una revisió urgent, no tancava gens. Vaig anar al metge, havia intentat trucar per demanar hora tot el dia i no ho havia aconseguit. La noia del CAP em va mirar, em va dir: hora? per ... un momentet.... dijous a les 19:40, li va bé? No sabia si em prenia el pèl, "abans no deu ser possible, oi? la veritat és que espero haver-me recuperat dijous al vespre. Gràcies." Ella va afeigir"al Clínic d'urgències en té per 6 hores" "Moltes gràcies, maca. Me'n vaig al llit"
M'hi vaig passar un dia i mig. Vaig dormir-ho tot intensament. Em llevava per menjar i punxar-me. Res més. I tal com havia vingut, va marxar. Cap a mitja tarda del segon dia em vaig despertar totalment recuperada. Feia bona cara, tenia gana i moltes ganes de fer coses. L'aixeta s'havia tancat, ja no rajava.
No sóc capaç de recordar què vaig somiar aquells dos dies, però va funcionar.

El llit soluciona moltes coses.

dissabte, de gener 07, 2006

ALMOST DONE


Encara que sembli mentida tot ha acabat. L'any, les vacances, els diners, les sorpreses, els bons proposits: TOT.
Fins i tot les ganes de viure, em sembla que no ho resistiré. Acaba de començar un nou any i sembla més vell que l'anterior. Res no ha canviat, ja sé que les coses no canvien soles, però aquest any havia demanat als reis unes ampolletes de paciència, una de bon humor, una d'energia i algunes altres per amics meus i la sorpresa d'ahir fou terrible: ni una sola ampolla. Vaig pensar que potser no m'havia portat prou bé i, deu ser iaxò, perquè a la iaia si que n'hi van deixar dues d'ampolletes. Va arribar tota contenta, ella ja no les necessita, me les hauria pogut donar, però no vaig gosar demanar-les. Aquest any em portaré millor, a veure si Ses Magestats me les porten!
De totes maneres n'he comprat unes de rebaixes que em sembla que també m'aniran molt rebé.