divendres, de maig 26, 2006

HARD TIMES

Per a molts de nosaltres ha arribat l'època més difícil de totes: la de decidir. És un moment on tot allò que fem o deixem de fer, repercutirà, d'alguna manera, en el desenvolupament de futurs esdeveniments.
Vosaltres heu de decidir què fareu el curs vinent, on estudiareu, quins amics trobareu a faltar, com serà la vostra vida, ....
Els adults, també hem de decidir? Sí, i moltes coses que no es fan gens de gràcia. Decisions que repercuteixen en els que tenim aprop, tant a la feina com a casa.
Els proper curs el veig amb molts canvis personals i laborals. Ja hi ha coses que es van perfilant, però crec que n'hi ha moltes que la meva bola màgica no vol ni imaginar.

diumenge, de maig 14, 2006

ARE YOU MAD?


Si tens amics o persones a les que aprecïes i veus que no fan el que han de fer, què fas?
Els ho dius? Calles? Ho he fet altre cop, he dit el que pensava. Si m'ho pregunten, què he de fer.

En problemes de parella millor no ficar-hi el nas, però de vegades ....
Finalment ha acceptat ajuda, ens ha fet patir molt a tots. La seva dona ja no podia més. Avui quan he parlat amb ells, les seves veus semblaven diferents, com més normals... Un problema menys. De moment.


Els altres dos com gat i gos tot el dia, no poden estar l'un sense l'altre. Però no se'ls pot dir res, s'odien oficialment. Que tontos! D'aquí uns anys quan recordin el que els va costar estar junts.....