diumenge, de març 05, 2006

CONVENTION MARCH 2006



Ja no recordava què era estar tres dies amb persones que comparteixen la teva professió.
Fa uns quants anys vaig decidir que ja no tenia temps per anar a les jornades, que no valia massa la pena i que tenia molta feina.
Ara, he canviat d'opinió. Aquests tres dies de teràpia m'han anat molt bé. He refrescat idees que tenia oblidades, he re-recordat que els alumnes aprenen, però no sols, que els profes hi tenim alguna cosa a dir, que és imposssible que recordin més de 9 paraules o chunks, que cal fer revision, que és molt important que tinguin "learning awareness", és a dir, que siguin conscients i responsables del seu procés d'aprenentatge, que tothom pot aprendre, .....
Era com ser en un món diferent.
Els alumnes són el que són i el que sempre han estat. Que això dels blogs és un bon invent, ja ho anireu veient, posaré en pràctica el que he après, hi ha una de coses per a poder fer, grups, grupets, podcasts, usos del mòbils a les classes, molt interessant i molt més motivant que un llibre amb uns quants exercicis, no?

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sort que n'has tret coses positives. de vegades, quan et reuneixes amb altres profes acaben agafant ganes de fer-se lampista.S.

06 de març, 2006 18:59  
Blogger carlota said...

estàs com una cabra. segur que és per això que caus bé als alumnes. segur que més d'un hagués acabat per tornar al llibre al cap de deu minuts
c'st genial, mmn
=)

06 de març, 2006 23:39  
Anonymous Anònim said...

Amb el tema dels mòbils a les classes triunfaràs..........¡¡¡¡
sobre tot entre alguns profes.
Trencadora per variar¡¡¡
Que bé que h'ho passessis bé¡¡

08 de març, 2006 16:35  
Anonymous Anònim said...

We want more views!

20 de març, 2006 22:29  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home